Coneix-nos

El primer parc aquàtic d'Espanya

En 1985 s'inaugura AQUALANDIA, sent des de llavors, no sols un dels parcs aquàtics més grans del món, sinó com un dels parcs més dotats d'atraccions, serveis i atenció al client.

Aqualandia es troba en una zona d´excepcional bellesa natural, on es pot gaudir d´una gran varietat d´atraccions aquàtiques, així com d´altres serveis complementaris.

Chica en flotador

Una extensió de 150.000m2, a més de 50.000m2 de aparcament gratuït.

Què és el que trobaràs?

Aqualandia és un gran entorn natural on podreu gaudir d'una gran varietat d'atraccions aquàtiques, així com dels seus diferents serveis complementaris. Altres àrees i serveis del Parc són les seves zones de pic-nic, botiga de souvenirs, fotografia, servei de caixer automàtic, lloguer de guixetes, caixes de seguretat, lloguer de gandules, flotadors.

Aqualandia, el parc aquàtic de Benidorm, disposa de diversos restaurants autoservei, snack bar, barbacoa, pizzeria, hamburgueseria, diferents quioscos, gelateries, cafeteries, quiosc de creps, quiosc de kebabs, tots ells a la teva disposició .

Aqualandia compta també amb àmplies zones verdes enjardinades que han estat repoblades amb la més variada vegetació pròpia de la regió.

Al seu torn, al parc aquàtic tenim diferents piscines, tobogans i jocs infantils on es mouen milions de litres d'aigua que s'extreuen de pous propis, sent aquesta aigua depurada i reciclada amb avançats sistemes de tractament de agua.Posem a la teva disposició nombroses atraccions d'aigua dissenyades perquè gaudeixis d'un dia de diversió segons les teves preferències.

Serveis

Associacions internacionals

IAAPA (Associació Internacional de Parcs d'atraccions) WWA (Associació Mundial de Parcs Aquàtics)

Associacions locals

HOSBEC (Associació d'hosteleria de Benidorm i comarca) AICO (Associació Independent de comerciants)

Molta més diversió

El nostre grup

El nostre grup et ofereix una gran varietat en les seves activitats. Gaudeix de Mundomar, Terra Mítica, Eventos Iberia Village, Palm Beach Hotel o els apartaments Don Jorge. No t'arrepentiràs!

Serveis

Premis

1993: Premi Turístic Costa Blanca

1994: Premi Càmara de Comerç

1996: Premi al mérit Turístic

1998: Premi Thomson Gold Award for Excellence

2001: Premi al mérit Turístic

2003: Premi Important Información

2010: Premi Important Turisme Benidorm

2016: Premi Thomson Gold Award for Excellence