Preguntes freqüents

Prepara la teua visita

HUI Diumenge
10
El parc està
tancat

MAX
20º

MIN
13º

Dilluns
11

24º
13º
Comprar

Dimarts
12

24º
17º
Comprar

Dimecres
13

19º
13º
Comprar
Les atraccions tanquen 30' abans de l'hora de tancament del parc.

1. Família nombrosa o monoparental

Les famílies nombroses o monoparentals que presenten el seu carnet d'associat d'ASAFAN/llibre de família/carnet de família nombrosa i família nombrosa especial, es beneficiaran del següent descompte a preu de l'entrada durant la temporada 2023: • Aqualandia: 30% de descompte (l'entrada es quedaria en 27.30€ adults i 20.30€ xiquets).

2. Forces de l'estat

Les forces i cossos de seguritat de l'Estat tenen el següent descompte: • Aqualandia: 30% de descompte vàlid per a tota la temporada 2023 (l'entrada és de 39€ adults i 29€ xiquets (4-12 anys) a taquilles i es quedaria en 27,30€ adults i 20,30€ xiquets). Descompte aplicable per al treballador i fins a 4 acompanyants a les taquilles.

3. Entrades Aqualandia

El preu de taquilles és el següent: Aqualandia: l'entrada és de 39€ adults y 29€ xiquets (4-12 anys). Les entrades per a un dia online están reduïdes i como poden veure en el següent enllaç: https://tickets.aqualandia.net/a/27/entrada-de-1-dia, el seu precu és de 34€ adults i 26€ xiquets.

4. Discapacitat

Les entrades, acreditant discapacitat d'un 33% o major, es compren a les taquilles. A Aqualandia les entrades tenen un cost de 39€ adult i 29€ xiquets i amb la reducció es quedaria en 20€, adult o xiquet (4-12 anys). Aquest descompte s'aplica a la persona amb discapacitat i un acompanyant.

5. Imprimir

No es necessari imprimir les entrades, poden mostrar-les mitjançant el seu dispositiu mòbil.

6. Descomptes físics

Els descomptes físics són aplicables únicament a taquilles sobre el preu de taquilla. • Aqualandia: l'entrada es de 39€ adults i 29€ xiquets (4-12 anys).

7. Carnet Jove

Presentant els carnets a les taquilles, junt amb el DNI del titular, s'aplica un 30% de descompte a les entradas individuals als parcs. El descompte és vàlid per al titular del carnet. • Aqualandia: 30% de descompte (l'entrada és de 39€ a taquilles i es quedaria en 27,30€).   https://tickets.aqualandia.net/
Les atraccions tanquen 30' abans de l'hora de tancament del parc.

1. Taquilles

En Aqualandia disposem de taquilles des de 5 €

2. Aigua salada

L'aigua de les instal·lacions d'Aqualandia es salada, la qual s'extreu de pous propis, siguent aquesta aigua depurada i reciclada amb avançats sistemes de tractament d'aigua.
Les atraccions tanquen 30' abans de l'hora de tancament del parc.

1. Menjar al parc

A la nostra página web, en l'informació sobre el parc, pot veure que hi existeix un servei de restauració, disposem de diferents opcions on menjar per un preu que oscil·la entre els 10-15€ per persona. També poden portar el seu propi menjar (no es permeteix l'entrada de vidre) i disposem de zona de pícnic per al seu ús.

2. Alçada

La mayoría de las atracciones son para personas con una altura mayor de 1,20, si no se cumple esta altura se puede disfrutar de la zona infantil, de las piscinas o en los mini zig.zag con un adulto. Puede ver las alturas mínimas de cada atracción en este enlace: https://www.aqualandia.net/va/atraccions/

3. Passi ràpid

A Aqualandia no disposem del servei de polsera de fast pass o de passi ràpid.

4. Sabates

A Aqualandia poden portar escarpins, que poden utilitzar en les piscines d'esbarjo, però no en els tobogans.

5. Animals

L'entrada d'animals a les nostres instal·lacions no està permesa. Els recomanem per la comoditat de l'animal altres serveis, com els que ofereix la guarderia canina propera Caraby a la que poden contactar en el 965 85 59 81.

6. Indumentaria

La indumentaria apta para cualquier atracción oscila desde bañadores de todo tipo a prendas de lycra que queden ajustadas al cuerpo. No está permitido el uso de prendas confeccionadas con tejido vaquero. El uso de burkini está permitido siempre y cuando se haya elaborado con idéntico tejido y también quede ajustado al cuerpo. Respecto al uso de calcetines, estos deberán estar confeccionados en lycra o algodón y nunca podrán llevar sistemas de adherencia de ningún tipo en la parte de la suela. El uso de escarpines no está permitido. En caso de llevar calzado en el momento de hacer uso de las atracciones, este deberá dejarse o ceñirlo a las muñecas con seguridad. Los bañadores, burkinis y prendas autorizadas nunca podrán lucir elementos como broches o cremalleras a la espalda que dificulten el descenso o puedan dañar el tobogán.

Volem ajudar-te

Si aquestes qüestions no resolen el motiu de la teva consulta, contacta amb nosaltres:

(+34) 96 586 01 00

Imatge entrada d'Aqualandia
Imatge aigua

Fes-te amb el teu pack

Hotel + Entrades

Hotel Grand Luxor

Diversió i confort per a tota la familia. Habitacions perfectament equipades per gaudir de la vostra estada en família.

Reserva ara
Hotel Grand Luxor
Hotel Grand Luxor - Villas

Un resort per a unes vacances inoblidables. Viles tematitzades àmplies i lluminoses en un resort amb serveis excel·lents.

Reserva ara
Hotel Grand Luxor - Villas