Indicacions per al gaudi assegurat

Escolares

Ja ens coneixes!

Som ací per a fer-te passar moments únics i enguany, més que mai, la teua seguretat i la dels teus és primordial.

La COVID-19 ens va sorprendre a tots ara fa uns pocs mesos. El nostre estil de vida va canviar igual que la manera de relacionar-nos i de concebre tots els aspectes de l’entorn immediat. Enmig de tant de canvi, hi ha una cosa que desitgem que mantinga l’essència de sempre: la diversió als teus parcs de referència.

Aqualandia va obrir les portes per primera vegada en 1985. De llavors ençà, any rere any, hem tractat de superar-nos perquè els nostres visitants consideren el parc com un espai màgic on poden viure experiències inoblidables. I d’eixe afany de superació va nàixer Mundomar l’any 1996. El parc de naturalesa disposa d’una gran col·lecció zoològica que, al seu torn, participa en multitud de projectes de conservació. La cura i el respecte pel medi natural es van convertir en una necessitat vital.

Hem crescut junts i hem compartit tantes anècdotes com clients ens han conegut. Any rere any, la nostra família ha crescut i junts ens hem fet forts. Per això, no permetrem que un virus ens pare. La diversió torna i amb la seguretat d’estar en ta casa!

La diversió torna i amb la seguretat d’estar en ta casa!

Distància social.

En la nostra web tens disponible tota la informació. També les entrades! Prioritza la compra en línia perquè la capacitat de visitants és limitada.

Has aconseguit un cupó promocional i no saps què fer-ne? Acudeix a la nostra web per a validar-lo perquè la capacitat de visitants és limitada. Assegura’t el teu dia de diversió!

Fes servir sistemes de pagament sense contacte perquè són més higiènics.

Tots els dispositius que entren en contacte amb clients/personal del parc són desinfectats constantment, igual que la totalitat de les instal·lacions.

Ús obligatori de mascareta.

Excepte durant el bany i també en les atraccions d’aigua, sempre respectant la distància social i les indicacions del personal.

Trobaràs senyalitzacions per tot el parc que et recordaran la distància de seguretat.

S’han creat circuits interns per al flux d’usuaris i evitar el contacte entre tots ells.

Capacitat reduïda en els establiments interns: restaurants, atraccions, demostracions, etc.

Dispensadors de gel hidroalcohòlic en punts estratègics dels parcs.

Tot el nostre personal ha sigut sotmès a les proves PCR tant per la seua pròpia seguretat com per la teua.

Junts aconseguirem que l’experiència a Mundomar/Aqualandia siga plena i que gaudisques amb els teus de la millor diversió.

Telèfon

Digital Marketing. This project has been developed by Grupo Enfoca: Digital Marketing Alicante