Indicacions per al gaudi assegurat

Escolares

Ja ens coneixes!

Som ací per a fer-te passar moments únics i enguany, més que mai, la teua seguretat i la dels teus és primordial.

La COVID-19 ens va sorprendre a tots ara fa uns pocs mesos. El nostre estil de vida va canviar igual que la manera de relacionar-nos i de concebre tots els aspectes de l’entorn immediat. Enmig de tant de canvi, hi ha una cosa que desitgem que mantinga l’essència de sempre: la diversió als teus parcs de referència.

Aqualandia va obrir les portes per primera vegada en 1985. De llavors ençà, any rere any, hem tractat de superar-nos perquè els nostres visitants consideren el parc com un espai màgic on poden viure experiències inoblidables. I d’eixe afany de superació va nàixer Mundomar l’any 1996. El parc de naturalesa disposa d’una gran col·lecció zoològica que, al seu torn, participa en multitud de projectes de conservació. La cura i el respecte pel medi natural es van convertir en una necessitat vital.

Hem crescut junts i hem compartit tantes anècdotes com clients ens han conegut. Any rere any, la nostra família ha crescut i junts ens hem fet forts. Per això, no permetrem que un virus ens pare. La diversió torna i amb la seguretat d’estar en ta casa!

La diversió torna i amb la seguretat d’estar en ta casa!

Aqualandia està adoptant un enfocament responsable per adaptar-se a una sèrie de noves mesures higiènic sanitàries:

Mantingues la distància social.

Prioritza la compra en línia, ja que l'aforament és limitat.

Tots els dispositius que entrin en contacte amb clients / personal de parc seran desinfectats constantment, així com la totalitat de les atraccions.

Comptem amb un aforament limitat al parc i en cada un dels nostres establiments (teatres, restaurants, atraccions ...)

Renta't les mans amb freqüència i evita tocar superfícies si no és necessari. Comptem amb dispensadors de gels hidroalcohòlics en diferents punts estratègics de parc.

No accedeixis a parc si tens algun tipus de simptomatologia. Si tos protegeix-te amb el colze.

Cal que respectis les normes específiques higiènic sanitàries que trobaràs a la cartelleria de cadascun dels nostres establiments.

S’han creat circuits interns per al flux d’usuaris i evitar el contacte entre tots ells.

Junts aconseguirem que l’experiència a Aqualandia siga plena i que gaudisques amb els teus de la millor diversió.

Telèfon

Digital Marketing. This project has been developed by Grupo Enfoca: Digital Marketing Alicante