Com arribar?

Prepara la teua visita

Descobreix les diferents maneres d'arribar al nostre espectacular parc aquàtic Navega cap a la diversió!

Troba tota la informació que necessites per arribar de manera ràpida i còmoda a la teva destinació aquàtica favorita. Et detallem les rutes i els mitjans de transport perquè puguis triar la manera que més s'adapti a les teves necessitats.

Per carretera

Llegir més

Anant per l'autopista AP7, tant si venen de València com d'Alacant tenen que agafar la eixida Benidorm Levante Callosa d'en Sarrià. Al eixir del peatge tindrà que creuar la primera rotonda de front i en la segón girar a l'esquerra (vorà una gasolinera) i seguir recte per la carretera nacional fins el primer semàfor on tindrà que girar a la dreta.

Seguirà cap amunt i recte per l'Avinguda de Penetració del Racó de Loix, fins aplegar a l'altura d'un semàfor (amb el Benidorm Palace a la seva dreta) on deurà girar cap a l'esquerra i seguir cap amunt fins aplegar finalment al pàrquing d'Aqualandia. Li recordem que l'aparcament a Aqualandia és gratuït.

Coordenades geogràfiques: 38º 32' 26'' N | -0º 5' 36'' E

Gràcies a la tecnologia de Google Maps i la seva aplicació "Cóm arribar" pots rebre instruccions concretes per a arribar a Aqualandia. Introdueix el teu punt de partida a continuació i obtén indicacions precises per a arribar.


Direcció d'orige, per exemple: València.

Amb avió

Llegir més

Aqualandia compta amb dos aeroports molt propers: L'Altet, a Alacant, a 55 km. I Manises, a València a 140 km.

Amb tren/tram

Llegir més

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (TRAM) uneixen Denia i Alacant, parant en les principals ciutats costeres. Per a visitants de la resta d'Espanya, és millor utilitzar RENFE fins Alacant i, una vegada allí, prendre el TRAM.

Fes-te amb el teu pack

Hotel + Entrades

Hotel Grand Luxor

Diversió i confort per a tota la familia. Habitacions perfectament equipades per gaudir de la vostra estada en família.

Reserva ara
Hotel Grand Luxor
Hotel Grand Luxor - Villas

Un resort per a unes vacances inoblidables. Viles tematitzades àmplies i lluminoses en un resort amb serveis excel·lents.

Reserva ara
Hotel Grand Luxor - Villas